browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ben jij je zomervakantie al aan het boeken?

Posted by on april 21, 2015

Ben jij je zomervakantie al aan het boeken? Of heb je juist nog geen idee waar je heen wilt en ben je vooral op zoek naar inspiratie? In beide gevallen vind je waarschijnlijk wat je zoekt op vrijevakantiehuizen.nl. Deze nieuwe boekingssite heeft meer dan 100.000 vakantiehuizen in de database, verspreid over heel Europa, en in alle soorten en maten. Dankzij unieke zoekopties is het heel eenvoudig om uit het enorme aanbod precies dat huis te halen dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Vrijevakantiehuizen.nl is dus sowieso een bezoekje waard, in welk stadium van het plannen je ook bent.

Op zoek naar inspiratie?

Als je nog niet zo veel vast hebt liggen, vrije vakantiehuizen bekijken op de website. Je hoeft namelijk maar heel weinig gegevens in te vullen om een zoekopdracht uit te voeren. Zelfs de datum hoeft niet vast te liggen – je hoeft alleen aan te geven hoe lang je weg wilt gaan, en in welke periode je tijd hebt. Ook de locatie kun je open laten, als je daar nog geen idee over hebt. Ten slotte kan ook de kaart van nut zijn; hierop zie je per regio wat de mogelijkheden zijn. Zo word je ongetwijfeld op goede ideeën gebracht!

Alles al gepland?

Maar ook als je heel specifieke wensen hebt, is deze website heel nuttig. Je kunt de zoekopdracht namelijk ook sterk toespitsen op bepaalden vereisten. Zo kun je exact aangeven met hoe veel personen je op vakantie gaat, hoe veel slaapkamers je nodig hebt en wat je budget is. Ook de aanwezigheid van internet en de mogelijkheid om huisdieren mee te nemen zijn mogelijke filters. In het linkerpaneel klik je bovendien eenvoudig het land aan dat je als bestemming in gedachten hebt. De resultaten die je vervolgens krijgt, zijn nauwkeurig aan jouw wensen aangepast. Na het boeken kan je vervolgens uitkijken naar het inpakken van je reistas en genieten van een heerlijke vakantie.

Extra service

Naast deze uitgebreide zoekmogelijkheden heeft vrijevakantiehuizen.nl nog een aantal unieke services. Zoals de naam eigenlijk al zegt, zijn getoonde huizen gegarandeerd nog vrij; je hoeft dus niet bang te zijn dat de deal op het laatste moment toch niet doorgaat. Daarnaast is er de notificatieservice. Heb je je droomhuis nog niet gevonden, maar heb je ook nog niets anders geboekt? Dan kun je je mailadres opgeven, zodat je een bericht ontvangt wanneer er een nieuw huis beschikbaar komt dat aan je wensen voldoet. Met die service hoef je niet constant de site in de gaten te houden en vind je toch de perfecte verblijfplaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *