browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Het Efteling Arrangement

Posted by on juni 24, 2015

De Efteling

 

Bestaan er Nederlanders die nog nooit in de Efteling zijn geweest? Zowat iedere Nederlanders is minimaal eens in zijn of haar leven in dit prachtige sprookjespark geweest, als kind, als ouder of als grootouder. Voor de grootouders kan dit dus een minimum van drie keer in hun leven betekenen. Een tweede vraag is of de Efteling alleen voor kinderen geschikt is. Ook hier geldt dat bezoekers weten dat het voor jong en oud is. Wat velen nog niet weten is dat je met een speciaal Efteling Arrangement ook van de rust van een partijtje golf kunt genieten. Dit Greenfee Efteling Arrangement biedt toegang tot een 18 holes baan, die voortborduurt op het Efteling thema en steeds uitdagend blijft.

 

Hotel en toegang

 

Wanneer de kids het voor het zeggen hebben, dan zullen ze voor meer dan een dag Efteling kiezen. Om dat mogelijk te maken bestaat er het Efteling Arrangement. Zoals van Hotel de Villa in het Brabantse Dongen dat aanbiedt. Zij hebben een Efteling Arrangement met overnachting voor het hele gezin aan, waarbij voor de oudere kinderen een eigen slaapkamer, naast die van de ouders, aanwezig is. Gesloopt na een hele dag pretpark hoeft u niet daarna nog eens naar huis te rijden. Binnen een paar minuten staat u op de parkeerplaats van Hotel de Villa, waar niet alleen een kamer op u wacht, maar waar u tevens een avondmaaltijd voor het hele gezin kunt reserveren. Uitgerust kunt u de volgende dag naar huis rijden. Voor de kinderen is dit extraatje geweldig. Natuurlijk kunt u er ook kiezen voor een Efteling Arrangement waarbij u op vrijdagavond arriveert, geniet van een heerlijk maal, de volgende dag de Efteling bezoekt, nog eens overnacht en op zondag naar huis rijdt. De prijs voor een standaard Efteling Arrangement ligt rond de 130€ voor het overnachten van 2 ouders en 2 kinderen, en bij 85€ voor een drie gangen menu voor het hele gezin.

 

Efteling Arrangement

 

De voordelen van een Efteling Arrangement zijn

* niet na een dagje pretpark nog in de file moeten staan om naar huis te rijden

* de dag met het hele gezin beëindigen met een heerlijk 3 gangen menu

* een leuke verrassing voor de kinderen om in een hotel te mogen overnachten

* kinderen tot 4 jaar kunt op uw eigen kamer laten slapen

* het hotel ligt op ongeveer 5 minuten rijden van het pretpark, waardoor u wanneer u ’s ochtends vertrekt makkelijk kunt parkeren en aan de kassa niet in een wachtrij terecht komt

* u kunt er voor kiezen om de kinderen twee dagen in het park te gunnen.

Alles bij elkaar lijkt het wel alsof u met het gezin een heerlijk weekje weg bent geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *