browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Op naar Portugal

Posted by on juni 20, 2016

Portugal is ideaal voor de toeristen die van lekker eten, prachtige stranden en van veel zon houden.  Portugal heeft ongeveer 10 miljoen burgers, waarvan circa 4,5 miljoen in Lissabon woont. Omdat Portugal een oppervlakte van 92.212 km heeft is het best rustig. Er is van alles te doen, heerlijke vis eten, de mooiste boswandelingen maken, surfen en nog veel meer. Ben je niet van de avontuurlijke activiteiten? Kies dan om heerlijk te zonnen bij een van de bekende stranden zoals Dona Ana, Cascais en Praia do Moco. Ook is het leuk om op een van de stranden een strandwandeling te maken.

Vakantiehuizen huren in Portugal

In Portugal zijn er verschillende accommodaties waar je kunt verblijven, er zijn appartementen, vakantiehuizen, dorpshuizen, villa’s, hotels en nog veel meer. Voor de hotels betaal je een vast bedrag, maar de andere huizen kun je ook huren. In de zomertijden is heel populair om vakantiehuizen te huren. Er zijn huizen met veel kamers, zwembaden, sauna, Ook zijn er wat kleinere huizen, want heel veel jongeren huren een vakantiehuis, omdat de plek dichtbij het strand of uitgaansleven is. Een vakantiehuis is ideaal als je met een grote groep wilt verblijven. Ook zijn er vakantiehuizen voor mensen die graag het bos ingaan, deze huizen staan vaak in de bergen of bossen. Overal waar je bent zijn er heerlijke eettentjes, zo kun je altijd genieten van het heerlijke eten. Vakantiehuis Portugal huren?  Bekijk het online aanbod.

Variatie op vakantie

In Portugal is er echt van alles te doen, je kunt eerst een heerlijk ontbijtje nemen in een van de honderden restaurantjes, daarna kun je je gaan omkleden en naar het strand gaan. Als je klaar bent met zonnen (duiken, surfen, hikken) kun je de stad gaan verkennen en bezienswaardigheden kijken. Ondertussen heb je geluncht in een van de cafés. Hierna kom je terug en ga je zelf koken en eet je de maaltijd op.  Daarna ga je uit in een van de vele discotheken en maak je een praatje met verschillende mensen. Ben je een dierenliefhebber dan kun je misschien naar een van de vele dierentuinen gaan. In Portugal zijn er veel dierentuinen, waarbij de dieren vrij rondlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *