browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vliegen vanaf Duitsland

Posted by on juli 6, 2015

Ben je op zoek een leuke vakantie, misschien een all inclusive of een hotel in een heerlijk zonnige bestemming? Waarschijnlijk heb je al verschillende Nederlandse reissites bezocht, of misschien ben je ook bij het reisbureau langs geweest. Veel Nederlanders zoeken bijvoorbeeld bij het boeken van vluchten altijd vanaf Nederland. Maar vaak bieden vliegvelden over de grenzen voordeligere vluchten aan. Zo zijn er regelmatig vluchten vanaf Brussels of Düsseldorf die stukken goedkoper zijn dan de reguliere vluchten vanaf Schiphol.  Een vakantie kan hierdoor stukken goedkoper uitpakken, zeker voor mensen die in het Zuiden of Oosten van het land wonen, zal het ook qua afstand tot het vliegveld niet veel schelen.

Via Duitsland vliegen

 

Op vakantie gaan kan vaak nogal duur uitpakken. Er zijn allerlei manieren waardoor men kan besparen, zo ook door te vliegen vanaf andere luchthavens. Het is daarom altijd de moeite waard om te kijken wat de prijzen en mogelijkheden zijn van de vlucht naar jouw favoriete bestemming vanaf Duitsland. Wanneer je dicht bij de grens woont, kun je makkelijk vanaf Düsseldorf Airport vliegen. Omdat in Duitsland de luchthavenbelasting een stuk lager ligt dan in Nederland kunnen vluchten veel goedkoper aangeboden worden. Natuurlijk zul je bij de prijs van het ticket ook het vervoer naar het vliegveld moeten optellen, maar ja dat moet je in Nederland ook. Ga je met eigen vervoer, dan kun je via parkeren-dusseldorf.nl eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats reserveren.

Luchtvaartmaatschappijen in Duitsland

Er vliegen heel wat verschillende luchtmaatschappijen vanaf Duitsland. Daarnaast zijn er ook meerdere grote luchthavens. In Nederland hebben we alleen Schiphol die van dergelijke omvang is. Omdat er in Duitsland meerdere grote luchthavens zijn, is de concurrentie groter, waardoor de vliegtickets vaak ook voor concurrerende prijzen aangeboden worden. Ook zijn er in Duitsland meer lijnvluchten, waardoor een directe vlucht vaak makkelijker wordt. Verschillende low budgetmaatschappijen zorgen ook voor goedkopere prijzen.

Hoogseizoen

Wat een ander voordeel is van over Duitsland vliegen, is dat de vakanties net wat anders liggen dan in Nederland. Hierdoor zijn ook de hoogseizoenprijzen anders. Vooral in de Nederlandse paasvakanties, en herfstvakanties zijn er vaak mooie aanbiedingen te vinden.

Comments are closed.